Bli en engros bruktbilforhandler

B

Jeg har nylig gjennomgått prosessen med å bli en grossist for bruktbil i California. Det var mange bøyler og detaljer som jeg måtte gå igjennom, så jeg ville dele dette med deg. Vennligst bruk denne informasjonen bare som informasjon. Jeg er sikker på at det finnes andre måter, men dette var måten jeg kunne gjøre det på. Min måte innebærer også å bli en LLC, men dette er ikke nødvendig også.

1. Finn en klasse for å få forhandlerutdanningssertifikatet. Det er mange klasser tilgjengelig avhengig av hvor du er.

2. Etter endt klasse må du ta sertifikatet til DMV og ta en skriftlig eksamen. Eksamen kan være vanskelig, så prøv å gå inn så snart som mulig fra du har tatt dealerklassen.

3. Finn et sted. Jeg anbefaler å finne en plassering neste; det var veldig vanskelig for oss å finne et sted som var sonet for engros bruktbilforhandler. Hver by har forskjellige krav, så du må ikke bli motløs hvis de to første stedene ikke kommer ut. Jeg velger å finne stedet først før jeg sender våre LLC -papirer. I noen tilfeller kan du sende inn LLC -papirene før du kan starte behandlingen.

4. Fyll ut den riktige informasjonen med delstaten California for å få LLC. Når du er godkjent, må du sende inn en informasjonserklæring til dem. DMV vil ønske å få informasjonserklæringen, så sørg for å sende dette så snart som mulig.

5. Få din virksomhet lisens med byen. Dette tok mye lengre tid enn forventet. Gjennomsnittlig tid for byen min var 8 uker.

6. Få dem til å fylle ut et eiendomsbruksskjema (OL 902) mens du er i byen. Dette dokumentet vil angi at du kan bruke dette stedet for engros bruktforhandler.

7. Fil for et fiktivt navn hos fylket. De vil også få deg til å registrere dette med noen lokale aviser. I de fleste tilfeller vil de gi deg en liste over steder med priser på hvem du kan registrere deg hos. I mitt tilfelle gikk jeg med den billigste.

8. Fil for å få videresalgstillatelse. Denne delen var superenkel, kan gjøres online eller personlig.

9. Få en garanti for forhandler (OL25)

10. Forespørsel om Live Scan Service (DMV 8016). Jeg fant et sted som vil gjøre Live Scan og notaren som du trenger for ADM 9050.

11. Du må arkivere følgende applikasjoner

en. Søknad om original yrkeslisens (OL 12)

b. Original søknad om yrkeslisens (OL 21A)

c. Fullmakt til å offentliggjøre finansiell informasjon (OL 53)

d. Søknad om yrkeslisens Personal History Questionnaire, Part B (OL 29B)

e. Utnevnelse av direktør som agent for service av prosesser (ADM 9050)

12. Bruk sjekklisten DMV OL248B for å sikre at du ikke går glipp av noe.

Jeg måtte gå mye frem og tilbake siden jeg alltid ventet på at noe skulle komme inn. Jeg anbefaler å starte alle papirene så snart som mulig. Du vet aldri hva som kan komme opp, og det ville ha spart meg for mye tid hvis jeg fikk igang noen av de andre tingene under ventetiden.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta