En gjennomgang av Musicnotes – Digital Sheet Music Dealer

E

Er du musiker? Kan du finne notene du vil ha? Hvis du er noe som meg, er svaret nei. Selv om byen jeg bor i ikke er så liten, er det fortsatt ikke et stort utvalg av butikker når det gjelder musikk. Det er bare en liten musikkbutikk jeg går til (og bare i sjeldne tilfeller) når jeg trenger noe umiddelbart, for eksempel gitarstrenger.

Når jeg vil kjøpe noter, er den lille butikken ikke mye hjelp. Det er bare et lite utvalg av noter for de mest populære sjangrene og de mest populære instrumentene. Hvis du vil spille Beethoven -pianoarrangementer, har du det bra, men hvis du vil ha noe annet, har du lykke.

Jeg fant ikke det jeg ønsket i mitt område, så shopping på nettet var mitt eneste alternativ. Etter å ha prøvd forskjellige online forhandlere av noter, kom jeg endelig over en som jeg virkelig likte-Musicnotes. Dette nettstedet tilbød umiddelbar digital noter, og jeg syntes det hørtes kult ut, men jeg var ikke sikker på hvordan “digital” musikk fungerer.

Jeg fant ut at det var veldig enkelt å gjøre det skjønt. For at den digitale notene skal fungere, må du ha spesiell noteprogramvare, men du kan laste den ned gratis på Musicnotes -nettstedet. Etter å ha lastet ned gratis programvare begynte jeg å søke gjennom musikkdatabasen. Det var helt annerledes enn min lokale musikkbutikk!

Dette nettstedet har tusenvis av sanger å laste ned arkene for, og i mange forskjellige sjangere. Kvaliteten på siden er god, og jeg har aldri hatt interesse av å kjøpe fra en lokal butikk igjen. Det er lett å kjøpe akkurat det jeg vil, og jeg trenger ikke engang å forlate huset. Jeg kan finne en sang, laste ned notene og lære den med en gang.

Først lurte jeg på programvaren for musikknoter, men elsker det nå! Den har mange funksjoner som hjelper deg å lære sanger, for eksempel å kunne transponere, endre tempo eller lære en del av sangen om gangen.

Den eneste ulempen jeg kan se med dette programmet er at du må være på en datamaskin for at disse funksjonene skal fungere. Men hvis du vil kan du skrive ut notene som du vanligvis ville. Siden jeg bruker et digitalt piano, skyver jeg det vanligvis ved siden av datamaskinen min, så jeg kan bruke programvaren, men det er virkelig en stor hjelp.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta